Orlando

Her finder du billetter til seværdigheder, sightseeingture og mere i Orlando, Flordia. Forudbestil dine billetter og ture hjemmefra og sikre din plads på populære ture! Tag på en sightseeingtur rundt i Orlando, svøm med delfiner, besøg Kennedy Space Center, oplev det naturlige Florida fra en luftbåd og meget mere!

Hit-listen
Sorter efter
A - Å
Pris
Antal stjerner
Tur til Miami og South Beach

Tur til Miami og South Beach

Oplev Miamis storslåede kyst, inklusiv Miamis smukke skyline, Port of Miami, Fisher Island, Miami Beach samt 'Millionærrækken' med rige og berømtes hjem. Få masser af tid til at shoppe i Bayside Marketplace Mall og slappe af i South Beach! Transport fra Orlando er inkluderet.

Fra 1047 kr
Titanic The Experience

Titanic The Experience

Spring køen over til det populære museum Titanic The Experience med forudbestilte billetter! Oplev de imponerede genskabte rum fra Titanic i fuld størrelse, nyd skuespillere i tidssvarende kostumer spille personligheder fra skibet og se de mange artifakter og historiske skatte fra det berømte skibsvrag. Gratis rundvisninger hver time.

Fra 182 kr
Svøm med søkøer

Svøm med søkøer

Undslip forlystelsesparkerne for en dag og se det ægte Florida! Svøm og snorkel i det krystalblå vand, hvor søkøerne bor, og nyd en af Floridas bedstbevarede hemmeligheder. Det er den perfekte tur for hele familien! Bestil din tur hjemmefra og få sendt dine billetter per e-mail.

Fra 925 kr
Delfinen Winters liv

Delfinen Winters liv

Mød delfinen Winter i Clearwater Marine Aquarium og hør hendes fantastiske historie. Besøg Winter's Dolphin Tale Adventure og kom bag om kulisserne på flimen Dolphin Tale, der er bygget på Winters liv. Akvariet er også hjem til mange andre reddede marinedyr! Det er en sjov oplevelse for hele familien, bestil dine billetter hjemmefra!

Fra 690 kr
Space Pass med transport

Space Pass med transport

Oplev det bedste Kennedy Space Center har at tilbyde på én dag! Besøg Kennedy Space Center, spis frokost med en astronaut og kom på en guidet bustur og oplev nogle af de områder du ikke får lov at se på de andre ture! Denne tur inkluderer transport fra Orlando, Kissimmee, Disney eller Lake Buena Vista mødesteder.

Fra 1493 kr
NASCAR Coke Zero 400

NASCAR Coke Zero 400

Kom med os og oplev årets andet store NASCAR-event - Coke Zero 400. Dette populære event bliver hurtigt udsolgt, så bestil dine billetter i god tid!

Fra 0 kr
NASCAR Daytona 500

NASCAR Daytona 500

Kom med os og se Daytona 500 NASCAR Sprint Cup Race - højdepunktet i NASCAR-sæsonen! Det er ligemeget om det er fra førersædet eller fra tribunen, at være en del af NASCAR Daytona 500 er nok spænding for en livstid. Gå ikke glip af det nervepirrende racerløb, bestil dine billetter hjemmefra!

Fra 0 kr
Delfinen Winters liv inkl. frokost

Delfinen Winters liv inkl. frokost

Nyd en hel dag med sjov for hele familien! Slap af og svøm på Clearwater Beach, nyd en valgfri frokost og besøg akvariet i Clearwater, hvor delfinen Winter bor, som er kendt fra filmen Dolphin Tale. Turen inkluderer også retur transport fra dit hotel eller nærmeste mødested i Orlando. Bestil din tur online!

Fra 771 kr
Speedbåd- og delfintur

Speedbåd- og delfintur

Sejl med den største speedbåd på USAs østkyst og svøm eller bare nyd den hvide sandstrand ved den Mexicanske Golf. Se delfinerne springe op ad vandet og nyd den skøn dag ved stranden for hele familen! Frokost er inkluderet! Denne tur er en kundefavorit, så sørg for at bestille billetter i god tid!

Fra 771 kr
Miami på en dag

Miami på en dag

Oplev den pulserende og farverige by Miami på en dag! Beundre bådene eller shop i et stort center lige ved vandet, tag på et valgfrit sightseeingcruise og se kendishjem på Star Island og udforsk den skønne bydel South Beach. Det er en fantastisk tur til at se det bedste af Miami. Sikre dig din plads på turen, bestil i forvejen!

Fra 804 kr
Space Pass

Space Pass

Tag på den ultimative oplevelse for rumentusiaster! Oplev det bedste Kennedy Space Center har at tilbyde på én dag! Besøg Kennedy Space Center, spis frokost med en astronaut og kom på en guidet bustur og se områder du normalt ikke for lov at se! denne populære tur bliver hurtigt udsolgt, så bestil dit rumpas i god tid!

Fra 924 kr
WonderWorks & et magisk middagsshow

WonderWorks & et magisk middagsshow

WonderWorks er en forlystelsespark for din hjerne med over 100 interaktive udstillinger! Udforsk alle udstillingerne, samt 4D-biografen, laser-tag, rebbanen der lyser i mørket og meget meget mere! Vælg WonderWorks & et middagsshow og nyd en enestående oplevelse!

Fra 497 kr
Den ultimative luftbådstur

Den ultimative luftbådstur

Denne fantastiske tur er den ultimative måde at opleve vinden i håret på en sjov luftbådstur! Nyd en times luftbådstur, se en alligator-håndteringsdemonstration og besøg den fantastiske Wildlife-park og se, rør og foder dyrene. Turen inkluderer også transport til/fra Orlando.

Fra 641 kr
WonderWorks

WonderWorks

WonderWorks er en forlystelsespark for din hjerne med over 100 interaktive udstillinger som kan nydes af alle aldre! Nyd alle udstillingerne, samt 4D-biografen, laser-tag, rebbanen der lyser i mørket og meget meget mere! Du må ikke gå glip af denne unikke forlystelsespark, køb dine billetter til WonderWalk i dag!

Fra 282 kr
Lufthavnstransfer fra Orlando lufthavn

Lufthavnstransfer fra Orlando lufthavn

Prøv vores prompte og pålidelige lufthavnstransfer service og undgå besværet med at forsøge at få fat i en taxa eller forstå et fremmed offenlig transport system! Vores service er tilgængelig 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen! Bestil din lufthavnstransport hjemmefra!

Fra 124 kr
Tur til Everglades og Miami

Tur til Everglades og Miami

Tag en tur til den vilde side som du suser gennem Everglades regionens tropiske vådområder på en luftbåd, oplev et alligator- og slangeshow, cruise ned langs kysten fordi imponerende millionærvillaer og nyd solen og seværdighederne i South Beach. Bestil din tur hjemmefra og start nedtællingen!

Fra 1128 kr
Tur til Kennedy Space Center

Tur til Kennedy Space Center

Nyd en heldagstur til Kennedy Space Center! Kennedy Space Center er et af det centrale Floridas mest populære turistattraktioner, kom og se hvorfor. Denne tur er ude af denne verden - helt bogstavligt! Gå ikke glip af chancen for at føle dig som en rigtig astronaut, bestil dine billetter hjemmefra!

Fra 966 kr
Rundtur i Orlando

Rundtur i Orlando

Nyd en halvdagstur og udforsk Orlando by sammen med din guide! Turen inkluderer en tur rundt om Lake Eola og Downtown Orlando, en sjov bådtur, tid på egen hånd til at udforske Park Avenue og et besøg til Disneys City of Celebrations.

Fra 609 kr
Kennedy Space Center & luftbådstur

Kennedy Space Center & luftbådstur

Nyd en heldagstur til Kennedy Space Center efterfulgt af en 30-minutters luftbådstur! Kennedy Space Center er et af det centrale Floridas mest populære turistattraktioner, kom og se hvorfor! Kombiner en rejse ud i rummet med Floridas sumpe. Gå ikke glip af alt det sjove, bestil din tur i forvejen!

Fra 1177 kr
Dybhavsfiskeri i den Mexicanske Golf

Dybhavsfiskeri i den Mexicanske Golf

Tilbring en eftermiddag med dybhavsfiskeri i Den Mexicanske Golf. Du kan forvente at fange et bredt udvalgt af fisk og nyde det hvide sand på Clearwater Beach og en dejlig dag på havet. Gå ikke glip af en sjov udfulgt i Florida, bestil din plads hjemmefra!

Fra 1015 kr
Kennedy Space Center

Kennedy Space Center

Besøg det verdensberømte Kennedy Space Center! Kennedy Space Center er et af det centrale Floridas mest populære turistattraktioner, her kan du møde en astronaut, prøve en opstigningssimulator, se rumfærgen Atlantis helt tæt på og meget meget mere! Køb din indgangsbillet online!

Fra 495 kr
Miami Hop-af Hop-på

Miami Hop-af Hop-på

Udforsk den pulserende storby Miami! Efter en køretur fra Orlando, vil du stige på en Hop-af Hop-på-sightseeingbus og begynde din tur rundt i The Magic City! Kør fra Coconut Grove, Little Havana, The Miracle Mile, Coral Gables - over Biscayne Bay-broen og Ocean Drive og South Beach. Turen inkl. morgenmad. Bestil din tur her!

Fra 1177 kr
Fun Spot America forlystelsesparker

Fun Spot America forlystelsesparker

Besøg Fun Spot America sammen med hele familien! Der er noget for alle aldre; nervepirrende forlystelser, rutsjebaner, spillehal, gokarts og et område specialdesignet til de allermindste. Vælg den lokation der passer dig bedst - Orlando eller Kissimmee.

Fra 431 kr
Gatorland

Gatorland

Besøg Gatorland og lær om Floridas nr. 1 beboer - alligatoren! Gatorland er hjem til over 4000 alligatorere, såvel som andre eksotiske dyr. Oplev et alligator-wrestlingshow eller se en alligator springe op til 1,5 meter op ad vandet efter mad. Køb din indgangsbillet hjemmefra og spring køen over til billetkontoret!

Fra 254 kr
Dansk