Luftbåd- og shoppetur

Luftbåd- og shoppetur

Pris fra 652 kr

Kombiner en sjov og spændende luftbådstur med den ultimative shoppetur i to af Orlandos berømte malls. Det er en fantastiske tur der på fineste vis kombinerer det bedst af Florida i en tur!

Højdepunkter:
- Oplev det bedste af Florida
- Nyd en 30-minutters luftbådstur i Everglades-området
- Besøg Wild Florida Wildlife Park og se alle dyrerne 
- Shop til du falder om
- Besøg Orlando Premium Outlets & Mall at Millenia
- Bliv hentet på dit hotel eller nærmeste mødested

Kombiner en luftbådstur med en shoppingtur
Denne enestående turkombination er den ultimative måde at opleve det bedst af Florida. 

Rejs dybt ind i de beskyttede sumpe og floder der udgør Central Floridas Everglades. Spot alligatorer, fugle, ørne, træer og planter. Oplev det naturlige og autentiske Florida, når det er bedst. Vi garanterer dig for at du ikke kommer til at se nogle tegn på bebyggelse, huse eller menneskeliv. 

Alt dyreliv du ser på turen er vildt og selvom du oftest ser alligatorer er det ikke garanteret! (Du vil derimod kunne se dem i dyre- og naturparken). 

Efter din luftbådstur, vil du udforske den fantastiske dyre- og naturpark. Wild Florida Wildlife Park giver dig muligheden for at se, røre og fodre nogle af Floridas indfødte dyr, såvel som forskellige arter af tropiske fugle. Udforsk parken fyldt med zebraer, kalkuner, watusi, sendonk, dårdyr, vandbøfler, vildsvin, emuer og meget mere! 

Næste punkt på dagsordenen er de bedste indkøbscentre i Florida! Du vil finde ud af, hvor du får de bedste tilbud til hvor du finder de mest eksklusive designerklæder.   

Vi begynder i stedet med de bedste tilbud - Orlando Premium Outlets på Vineland Rd, stedet for designernavne til udsalgspriser. Det er et af de største outlets i staten og har gode tilbud og masser af mærkevarer, som Tommy Hilfiger, Polo Ralph Lauren og Prada, bare for at nævne nogle stykker. 

Du vil også besøge Mall of Millenia. Mall of Millenia har fænomenale butikker som Bloomingdales, Neiman Marcus og Macy's, samt mange butikker som kun findes i dette indkøbscenter. 

I mellem indkøbscentrene kan du efterlade dine poser ombord på bussen, så du ikke behøver slæbe rundt på dem hele dagen. Du får også et rabathæfte med ekstra besparelser til Orlando Premium Outlets. 

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Hvor starter turen?
Turen inkluderer afhentning fra udvalgte hoteller og mødesteder i Orlando. 

Klik her for at se afhentningstidspunkterne for hvert afhentningsted og vælg det der passer dig bedst. 

Hvor slutter turen?
Turen slutter tilbage på dit hotel eller mødested. 

Hvor lang tid varer turen?
Turen varer ca. 10 timer.   

Findes der børnebilletter?
Ja, der er børnebilletter til børn mellem 3-12 år. Børn under 3 år er gratis i følge med en betalende voksen.

Info

Luftbåd- og shoppetur
Turen inkluderer afhentning fra udvalgte hoteller og mødesteder i Orlando.

Luftbåd- og shoppetur
Åbningstider
Turen afgår onsdag og lørdag kl. 8.35.

Vejviser

Vejviser
Se, hvor Everglades-vådlandsområdet ligger på kortet nedenfor.

Vis kort

Dansk