Space Pass

Space Pass

Pris fra 989 kr

Tag på den ultimative oplevelse for rumentusiaster! Oplev det bedste Kennedy Space Center har at tilbyde på én dag! Besøg Kennedy Space Center, spis frokost med en astronaut og kom på en guidet bustur!

Højdepunkter:
- Nyd den ultimative oplevelse for rumentusiaster
- Udforsk Kennedy Space Center i stil med rumpasset
- Kør med Discover KSC-busturen med guide
- Se områder som ikke er med i de almindelige busturer
- Spis med en astronaut
- Se rumfærgen Atlantis helt tæt på

Tag på den ultimative oplevelse for rumentusiaster
Start din dag med at besøge verdens største attraktion dedikeret til rumrejse, Kennedy Space Center Visitor Complexs nye rumfærge Atlantis tager dig helt tæt på den uvurderlige rumfærge Atlantis, som hidtil kun set af astronauter. 

Prøv de flere end 60 forskellige interaktive, touch-screen oplevelser og high-tech simulatorer og test dine evner som astronaut. Du kan også vælge at se på en kopi af en rumraket, røre et stykke månesten eller prøvesmag en rumis? 

Vi anbefaler også, at du besøger IMAX-biografen eller prøver Shuttle Launch Experience-simulatoren inden frokost.

I løbet af din frokost, vil du få muligheden for at nyde en frokostbuffet og se en præsentation af en ægte astronaut. Det er en god mulighed for at tage billeder og få autografer.

Efter frokost er det tid til at tage en tur på Discover KSC-bussen. Denne 2-timers guidede bustur rundt i Kennedy Space Center tager dig ud til de tidligere opsendingssteder. Hvis du virkelig vil opleve Kennedy, men ikke har lyst til at gå rundt om læse om hver udstilling selv, så dette din mulighed!

Nogle gange stopper bussen ved bygningen har rumfærgerne bygges, så du kan tage billeder ude foran. Det er uden tvivl et højdepunkt på turen og noget du ikke bør gå glip af. Dette ekstra stop er kun muligt i en begrænset periode og vi vil ikke få at vide af NASA, hvornår muligheden ender! 

Turen viser dig områder som du ikke ser på de almindelige busturer. Busturen ender ved Saturn V-centret, hvor du vil kunne gå under Saturn V-raketten og røre et stykke månesten.  

Du kan også bestille dit Space Pass med transport, og vi har også indgangsbilletter og en tur til Kennedy Space Center med hotelafhentning

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med til Kennedy Space Center. 

Hvor lang tid varer turen?
Turen varer ca. 11 timer. 

Hvad tid er frokosten?
Din frokost er kl. 12. 

Hvor er min bustur?
Din bustur vil foregå et sted mellem kl. 13.30 til kl. 14.30. 

Findes der børnebilletter?
Ja, der er børnebilletter til børn mellem 3-11 år. Børn under 3 år er gratis i følge med en betalende voksen.   

Info

Space Pass
Kennedy Space Center ligger på:
SR 405, Florida 32899

Space Pass
Åbningstider
Turen starter dagligt kl. 9.

Vejviser

Vejviser
Se, hvor Kennedy Space Center ligger på kortet nedenfor.

Vis kort

Dansk