Udenfor Orlando

Når du nu er i Orlando, bør du også opleve Miami, og måske også klemme lidt shopping ind? Eller hvad med at opleve utrolige Everglades eller prøve dybhavsfiskeri i den Mexicanske Golf? Florida er så meget mere end Orlando, og vi kan hjælpe dig med billetter til det meste!

Billetter til Udenfor Orlando

Dybhavsfiskeri i den Mexicanske Golf

Dybhavsfiskeri i den Mexicanske Golf

Tilbring en eftermiddag med dybhavsfiskeri i Den Mexicanske Golf. Du kan forvente at fange et bredt udvalgt af fisk og nyde det hvide sand på Clearwater Beach og en dejlig dag på havet. Gå ikke glip af en sjov udfulgt i Florida, bestil din plads hjemmefra!

Fra 1177 kr
Tur til Everglades og Miami

Tur til Everglades og Miami

Tag en tur til den vilde side som du suser gennem Everglades regionens tropiske vådområder på en luftbåd, oplev et alligator- og slangeshow, cruise ned langs kysten fordi imponerende millionærvillaer og nyd solen og seværdighederne i South Beach. Bestil din tur hjemmefra og start nedtællingen!

Fra 1309 kr
Miami Hop-af Hop-på

Miami Hop-af Hop-på

Udforsk den pulserende storby Miami! Efter en køretur fra Orlando, vil du stige på en Hop-af Hop-på-sightseeingbus og begynde din tur rundt i The Magic City! Kør fra Coconut Grove, Little Havana, The Miracle Mile, Coral Gables - over Biscayne Bay-broen og Ocean Drive og South Beach. Turen inkl. morgenmad. Bestil din tur her!

Fra 1365 kr
Tur til Miami og South Beach

Tur til Miami og South Beach

Oplev Miamis storslåede kyst, inklusiv Miamis smukke skyline, Port of Miami, Fisher Island, Miami Beach samt 'Millionærrækken' med rige og berømtes hjem. Få masser af tid til at shoppe i Bayside Marketplace Mall og slappe af i South Beach! Transport fra Orlando er inkluderet.

Fra 1215 kr
Miami på en dag

Miami på en dag

Oplev den pulserende og farverige by Miami på en dag! Beundre bådene eller shop i et stort center lige ved vandet, tag på et valgfrit sightseeingcruise og se kendishjem på Star Island og udforsk den skønne bydel South Beach. Det er en fantastisk tur til at se det bedste af Miami. Sikre dig din plads på turen, bestil i forvejen!

Fra 932 kr
Den ultimative luftbådstur

Den ultimative luftbådstur

Denne fantastiske tur er den ultimative måde at opleve vinden i håret på en sjov luftbådstur! Nyd en times luftbådstur, se en alligator-håndteringsdemonstration og besøg den fantastiske Wildlife-park og se, rør og foder dyrene. Turen inkluderer også transport til/fra Orlando.

Fra 744 kr
Dansk