WonderWorks & et magisk middagsshow

WonderWorks & et magisk middagsshow

Pris fra 532 kr

WonderWorks er en forlystelsespark for din hjerne med over 100 interaktive udstillinger! Udforsk alle udstillingerne, samt 4D-biografen, laser-tag, rebbanen der lyser i mørket og meget meget mere! Oveni i hatten får du et magisk et middagsshow, så du kan afrunde din dag med manér! 
 
Højdepunkter:
- Besøg WonderWorks i Orlando
- Nyd over 100 interaktive udstillinger
- Lav 3D-tryk af hele din krop på WonderWall'en
- Oplev den omvendte tunnel og test tyngdekraften
- Kæmp mod dine venner i laser-tag
- Test hvor agil du er på de selvlysende reb i mørket
- Nyd et magisk og morsomt middagsshow

WonderWorks - forlystelsesparken for din hjerne
Oplev hvordan et jordskælv med 5,3 i styrke føles, bliv blæst væk af en orkan der blæser næsten 32-kilometer i timen, prøv at lande en NASA-rumfærge, udforsk rummet i en mission til Mars, mærk sensationen af 3500 søm løfte dig op på en seng af søm, fly et jægerfly, lav et 3-D tryk af hele din krop på WonderWall'en, design og kør på din egen rutsjebane. 

På en et 3D-eventyr og overgiv dig til flimen med bevægelse i sæderne og special effects. 

Du kan også klatre tre niveauer af reb, hvor du vil møde over 20 forskellige forhindringer i løbet af banen til at teste din udholdenhed. 

Oplev tunnelen hvor alting er omvendt og test tyndgekraften! Som du kommer til WonderWork vil du tydeligt kunne se, at bygningen vender på hovedet. Professor Wonder og hans hold af fantastiske videnskabsmænd har opfundet tunnelen, så du kan omvende din orientering og modsætte dig tyndekraften og lege med alle udstillingerne og eksperiemterne.  

I Ødelæggelseszonen vil du kunne opleve en af historiens værste jordskælv, som bl.a. ødelagde en motorvej. Mærk, hvordan et jordskælv der måler 5,3 på Richter-skalaen føles. Bagefter kan du gå ind i Orkan-hullet og bliv blæst væk med næsten 32-kilometer i timen. 

Spil fange på laser-tag og kæmp mod dine modspiller inde i den kæmpestore mørke labyrint. 

Afrund din aften med det sjove og magiske middagsshow Outta Control Comedy Magic Dinner Show. Showet er blevet kåret som #1 i det Centrale Florida. Det unikke middagsshow er en sjov og underhioldende oplevelse med uafbrudt deltagelse fra publikum. Du skal nemlig ikke bare se showet, du bliver en del af det. 

Sammen med det 90-minutters show, vil du få serveret ubegrænset frisklavet pizza med ost og pepperoni, salat, popcorn og ubegrænset øl, vin, sodavand og dessert. 

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Hvad tid er middagsshowet?
Showet bliver afholdt hver aften kl. 18 og kl. 20. 

Hvor længe er min billet gyldig?
Din billet til WonderWorks er gyldig i en dag. 

Findes der børnebilletter?
Ja, der er børnebilletter til børn mellem 4-12 år. Børn under 4 år er gratis i følge med en betalende voksen. 
 

Info

WonderWorks & et magisk middagsshow
WonderWorks ligger på:
9067 International Dr. Florida, Fl 32819

WonderWorks & et magisk middagsshow
Åbningstider
WonderWorks holder åbent 365 dage om året fra kl. 9-24.

Vejviser

Vejviser
Se, hvor WonderWorks ligger på kortet nedenfor.

Vis kort

Dansk