Forlystelsesparker

Man kan ikke besøge Orlando uden at opleve mindst en af byens mange, vilde og forskellige forlystelsesparker! Legoland er sjovt for de yngste i familien, Disneys parker har alt hvad hjertet begærer og Universal Studios Orlando kombinerer på fineste vis filmens verden med alt en forlystelsespark skal tilbyde. Også må vi bare ikke glemme det utrolige Kennedy Space Center, Fun Spot America eller Gatorland!

Billetter til Forlystelsesparker

Fun Spot America forlystelsesparker

Fun Spot America forlystelsesparker

Besøg Fun Spot America sammen med hele familien! Der er noget for alle aldre; nervepirrende forlystelser, rutsjebaner, spillehal, gokarts og et område specialdesignet til de allermindste. Vælg den lokation der passer dig bedst - Orlando eller Kissimmee.

Fra 461 kr
Gatorland

Gatorland

Besøg Gatorland og lær om Floridas nr. 1 beboer - alligatoren! Gatorland er hjem til over 4000 alligatorere, såvel som andre eksotiske dyr. Oplev et alligator-wrestlingshow eller se en alligator springe op til 1,5 meter op ad vandet efter mad. Køb din indgangsbillet hjemmefra og spring køen over til billetkontoret!

Fra 272 kr
Luftbådstur og Gatorland

Luftbådstur og Gatorland

Kom med os på den bedst fantastiske alligator-oplevelse! Denne tur kombinerer en sjov tur i luftbåd over sumpen for at se efter vildt dyreliv, inklusiv alligatorer. Bagefter vil du besøge Orlandos Gatorland - hjem til flere end 400 alligatorer! Gå ikke glip af denne tur, bestil dine billetter hjemmefra!

Fra 860 kr
Kennedy Space Center & luftbådstur

Kennedy Space Center & luftbådstur

Nyd en heldagstur til Kennedy Space Center efterfulgt af en 30-minutters luftbådstur! Kennedy Space Center er et af det centrale Floridas mest populære turistattraktioner, kom og se hvorfor! Kombiner en rejse ud i rummet med Floridas sumpe. Gå ikke glip af alt det sjove, bestil din tur i forvejen!

Fra 1259 kr
Kennedy Space Center

Kennedy Space Center

Besøg det verdensberømte Kennedy Space Center! Kennedy Space Center er et af det centrale Floridas mest populære turistattraktioner, her kan du møde en astronaut, prøve en opstigningssimulator, se rumfærgen Atlantis helt tæt på og meget meget mere! Køb din indgangsbillet online!

Fra 530 kr
Tur til Kennedy Space Center

Tur til Kennedy Space Center

Nyd en heldagstur til Kennedy Space Center! Kennedy Space Center er et af det centrale Floridas mest populære turistattraktioner, kom og se hvorfor. Denne tur er ude af denne verden - helt bogstavligt! Gå ikke glip af chancen for at føle dig som en rigtig astronaut, bestil dine billetter hjemmefra!

Fra 1034 kr
WonderWorks

WonderWorks

WonderWorks er en forlystelsespark for din hjerne med over 100 interaktive udstillinger som kan nydes af alle aldre! Nyd alle udstillingerne, samt 4D-biografen, laser-tag, rebbanen der lyser i mørket og meget meget mere! Du må ikke gå glip af denne unikke forlystelsespark, køb dine billetter til WonderWalk i dag!

Fra 302 kr
WonderWorks & et magisk middagsshow

WonderWorks & et magisk middagsshow

WonderWorks er en forlystelsespark for din hjerne med over 100 interaktive udstillinger! Udforsk alle udstillingerne, samt 4D-biografen, laser-tag, rebbanen der lyser i mørket og meget meget mere! Vælg WonderWorks & et middagsshow og nyd en enestående oplevelse!

Fra 532 kr
Dansk