Seværdigheder

Du kan ikke besøge Orlando, uden at opleve en eller flere af byens fantastiske seværdigheder, så som Cirque du Soleil, at skyde til måls med en maskinpistol, en vild tur med en Monster Truck, prøve et 'rigtigt' Rodeo og cowboy eventyr, eller hvad med at besøge Titanic the Experience, som er meget mere end en udstilling eller en tur i en varmluft ballon når solen går ned? Orlando har det hele, og mere til!

Billetter til Seværdigheder

Cirque du Soleil La Nouba

Cirque du Soleil La Nouba

Nyd det fortryllende og fuldstændig vidunderlige Cirque du Soleil show La Nouba. Showet har ni akter, som inkluderer en høj line, flyvende trapeze, ballet i slike og meget mere. Lad dig blive transporteret ind i en verden af fantasi og nyd et show for alle aldre!

Fra 0 kr
NASCAR Coke Zero 400

NASCAR Coke Zero 400

Kom med os og oplev årets andet store NASCAR-event - Coke Zero 400. Dette populære event bliver hurtigt udsolgt, så bestil dine billetter i god tid!

Fra 0 kr
NASCAR Daytona 500

NASCAR Daytona 500

Kom med os og se Daytona 500 NASCAR Sprint Cup Race - højdepunktet i NASCAR-sæsonen! Det er ligemeget om det er fra førersædet eller fra tribunen, at være en del af NASCAR Daytona 500 er nok spænding for en livstid. Gå ikke glip af det nervepirrende racerløb, bestil dine billetter hjemmefra!

Fra 0 kr
Titanic The Experience

Titanic The Experience

Spring køen over til det populære museum Titanic The Experience med forudbestilte billetter! Oplev de imponerede genskabte rum fra Titanic i fuld størrelse, nyd skuespillere i tidssvarende kostumer spille personligheder fra skibet og se de mange artifakter og historiske skatte fra det berømte skibsvrag. Gratis rundvisninger hver time.

Fra 195 kr
Dansk