Seværdigheder

Du kan ikke besøge Orlando, uden at opleve en eller flere af byens fantastiske seværdigheder, så som Cirque du Soleil, at skyde til måls med en maskinpistol, en vild tur med en Monster Truck, prøve et 'rigtigt' Rodeo og cowboy eventyr, eller hvad med at besøge Titanic the Experience, som er meget mere end en udstilling eller en tur i en varmluft ballon når solen går ned? Orlando har det hele, og mere til!

Billetter til Seværdigheder

Machine Gun America

Machine Gun America

Mærk suset i den ultimative skydeoplevelse i Machine Gun America, Orlandos første og eneste automatiske adrenalin attraktion. Du kan skyde mod skytter fra Det Vilde Vest, beskytte din by mod skurke eller forsvare dig selv mod kødædende zombier. Bestil din skydeoplevelse hjemmefra!

Fra 0 kr
NASCAR Coke Zero 400

NASCAR Coke Zero 400

Kom med os og oplev årets andet store NASCAR-event - Coke Zero 400. Dette populære event bliver hurtigt udsolgt, så bestil dine billetter i god tid!

Fra 0 kr
NASCAR Daytona 500

NASCAR Daytona 500

Kom med os og se Daytona 500 NASCAR Sprint Cup Race - højdepunktet i NASCAR-sæsonen! Det er ligemeget om det er fra førersædet eller fra tribunen, at være en del af NASCAR Daytona 500 er nok spænding for en livstid. Gå ikke glip af det nervepirrende racerløb, bestil dine billetter hjemmefra!

Fra 0 kr
Rodeo og ranch-eventyr

Rodeo og ranch-eventyr

Tag på en tur ud i det ægte cowboyland i Southern Osceola County, hvor de oprindelige amerikanske cowboys kom fra! Oplev et gammeldags, traktortrukket høtur, en lækker, overdådig barbeque middag efterfulgt af en tur til rodeo! På i sadlen, vi skal til rodeo!

Fra 795 kr
Luftballon ved solopgang

Luftballon ved solopgang

Tag på en smuk tur med en varmluftsballon og oplev Orlando oppefra! Din tur i luftballon starter ved solopgang, så du kan nyde en afslappende time svævende over Orlando, som solen står op. Sørg for at bestille din tur i luftsballon hjemmefra!

Fra 1925 kr
Titanic The Experience

Titanic The Experience

Spring køen over til det populære museum Titanic The Experience med forudbestilte billetter! Oplev de imponerede genskabte rum fra Titanic i fuld størrelse, nyd skuespillere i tidssvarende kostumer spille personligheder fra skibet og se de mange artifakter og historiske skatte fra det berømte skibsvrag. Gratis rundvisninger hver time.

Fra 201 kr
Dansk