Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

Billetter i Orlando

Velkommen til OrlandoBilletter.dk. OrlandoBilletter.dk er en del af Ticmate.dk et svensk eget firma og netværk der tilbyder en bred vifte af billetter til internationale begivenheder, så som sightseeing ture, turist attraktioner og seværdigheder, transportbilletter, musicals og teaterforestillinger, shows, sport og fodbold samt meget, meget mere!

Ticmate er aktiv i mere end 45 lande på 6 kontinenter, og sælger billetter på tværs af verdenen fra Dubai i øst til Las Vegas i vest.

Hvor går din næste rejse hen? Find og bestil billetter til din næste oplevelse hos Ticmate!

  • Over 3,5 millioner solgte billetter

    4000+ oplevelser i 30 byer

  • 100% sikkert betalingssystem

    Du kan være 100% tryg når du køber på vores hjemmeside

  • Betal i DKK

    Du betaler i danske kroner! Ingen skjulte gebyrer

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Gatorland

Fra 282 kr
Besøg Gatorland og lær om Floridas nr. 1 beboer - alligatoren! Gatorland er hjem til over 4000 alligatorere, såvel som andre eksotiske dyr. Oplev et alligator-wrestlingshow eller se en alligator springe op til 1,5 meter op ad vandet efter mad. 

Højdepunkter: 
- Besøg det fantastiske Gatorland
- Oplev Floridas nr. 1 beboer tæt på
- Gør stop ved børnezoo
- Oplev et alligator-wrestlingshow
- Se en alligator hoppe i Gator Jumparoo-showet

Besøg Floridas nr. 1 beboer
Gatorland byder på en masse forskellige udstillinger, f.eks. Gator Jumparoo Show. Mærk kuldegysningerne som nogle af verdens største alligatorer springer op til 1,5 meter op ad vandet for at få fat i maden i det unikke show. 

Du kan også opleve et alligator-wrestlingshow på et overdækket stadium med plads til 800 gæster. Se alligatorfangere indfange en alligator med hænderne og klatre op på ryggen af det snappende dyr, for at vise dets overlevelsesmekanismer til publikum. Efter stunts som få er modige (eller dumme) nok til at udføre, bliver alligatoren lagt på ryggen og lagt til at sove...kun for at blive vækket af at blive killet. 

Hvis du gerne vil have endnu mere spænding, så er vores tur til Gatorland med et zip-line-eventyr udover parkens og dens beboere måske noget for dig?

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med til Gatorland.

Findes der børnebilletter?
Ja, der er børnebilletter til børn mellem 3-12 år. Børn under 3 år er gratis i følge med en betalende voksen.   

Åbningstider

Åbent dagligt kl 10-17.

Vejviser

Gatorland

Adresse
14501 S Orange Blossom Tr, Orlando, FL 32837

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.